Strålkastare LED. TSR-Proled PLUS 9500lm. 50W

607010001
I lager

Beskrivning

Den nya LED-strålkastaren Proled Plus, som ger en ljuseffekt på 9500 lumen, är lämplig för användning på en byggarbetsplats, t.ex. fäst vid ett 2,5 m stativ eller en 5 m lyktstolpe. Den ljusa och kompakta lampan kan användas för att belysa områden, skyltar, entréer och andra inomhus- och utomhusutrymmen. Ljusvinkeln är 120°, vilket innebär att ljuset öppnar sig över ett stort område vilket ger en jämn belysning. Lampan, som är lämplig för inomhus- och utomhusbruk, tänds omedelbart starkt även i frysningstemperaturer, så den är också lämplig för användning med en rörelsessensor. Proled Plus-strålkastare avger inte UV- eller IR-strålning till tråden, innehåller kvicksilver eller andra farliga ämnen.

Proled Plus LED-lampan har en justerbar vikfäste, från vilken lampan kan fästas i tak, vägg, stativ eller annan yta. Lampan har en 3m anslutningskabel med en kontakt i slutet.

Lampans kropp är tillverkad av slitstark pressgjuten aluminium och 5 mm härdat glas. Vid behov finns glaset som reservdel, liksom anslutningskabeln. Som komponenter har lampan högkvalitativa delar av begagnade märken som Philips Lumileds dioder och Meanwell-drivrutiner. De tillkännagivna Plus-lamporna för dessa komponenter är särskilt kostnadseffektiva på grund av deras höga kvalitet.

Vår kvalitet garanteras med 5 års garanti för Proled Plus-lampor.

Ersätter tidigare 60007052

 

Ljusflöde

9500 lm (50W)

Ljuskälla

SDM Philips LED

Anslutningskabel

3 meter (shuko)

Öppningsvinkel

120°

Färgtemperatur

5000 K

Skyddsklass

Livslängd

50 000 timmar

Läs mer